Meer dan 31 exclusieve webwinkels & meer in Bestel of bel 036-5490369
Contact Jouw aanbiedingssite op Nicedeals? Linkpartners Gadgets & Trends Home
Nicedeals, dag & weekaanbiedingen
Home  // Contact 

Contact

Heeft u vragen over deze site of heeft u op of aanmerkingen dan kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax.  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het oplossen van uw vragen of problemen.

Contactgegevens :
NiceDeals.nl
Simon van Collemstraat 2
1325 NB  Almere

Tel. : 036-5490369 (Tijdens kantooruren tussen 09:00-17:00 uur )
Fax : 036-5372108
Via ons contactformulier of e-mail: info@gadgetsentrends.nl

Producten en Aanbiedingen :
Alle aanbiedingen op deze site worden aangeboden door derden. NiceDeals is niet aansprakelijk omtrent leveringen en garanties. De aanbieders in onze overzichten zijn voor ons bekende aanbieders van wie sommige al jaren opereren in de Nederlandse en soms zelfs Europese markt.

Jouw aanbiedingssite op Nicedeals ?
NiceDeals probeerd om een zo compleet mogelijk overzicht te tonen. Zit jouw favoriete dag, week of weekend aanbieder er niet bij ? Laat het ons weten !

Wie zijn wij :
NiceDeals.nl is onderdeel van Gadgets & Trends. Gadgets & Trends is al jaren zelf actief in de wereld van online marketing, sales en ondersteuning. Bij de opstart was NiceDeals zelf nog een Dagaanbieder met gemiddeld zo'n 3000 bezoekers per dag. Regelmatig kregen we vragen over ''verlopen acties''. Met name of we die nog eens wilden doen of dat we een uitzondering konden maken voor iemand die te laat was. Dit kostte ons natuurlijk veel extra tijd, want je wilt een klant natuurlijk graag van dienst zijn.   
Vandaag de dag zijn er zoveel aanbiedingssites dat er vanuit Gadgets & Trends besloten is hiermee te stoppen en de focus te verzetten op het ondersteunen van andere aanbieders en de Dagaanbiedingen te verlengen naar eigen Weekaanbiedingen. Hierdoor denken wij onze bezoekers nog meer van dienst te zijn.

 

 

Nicedeals.nl

© 1997-2017 Nicedeals - Dag & Weekaanbiedingen overzicht | Streamless 5.5.0