Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Meer dan 30 exclusieve webwinkels & meer in Bestel of bel 036-5490369
Contact Jouw aanbiedingssite op Nicedeals? Linkpartners Gadgets & Trends Home
Nicedeals, dag & weekaanbiedingen
Home  // Disclaimer 

Disclaimer

Nicedeals.nl besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie.
De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan Nicedeals.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.
Wanneer Nicedeals.nl verwittigd wordt van fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal Nicedeals.nl onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

Producten en Aanbiedingen :
Alle aanbiedingen op deze site worden aangeboden door derden. NiceDeals is niet aansprakelijk omtrent leveringen en garanties. De aanbieders in onze overzichten zijn voor ons bekende aanbieders van wie sommige al jaren opereren in de Nederlandse en soms zelfs Europese markt.

Nicedeals.nl

© 1997-2019 Nicedeals - Dag & Weekaanbiedingen overzicht | Streamless 7.0.0